Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБорисенко, Олена ВікторівнаМахинько, Валерій МиколайовичБондар, Наталія ПетрівнаКарнаушенко, О. Л.2012-12-242012-12-242003Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, О. Л. Карнаушенко // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. - 2003. - № 22. - С. 189-196.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4834Досліджена ферментативна активність борошна з насіння сої, гороху, люпину та їх солодів, проаналізований вплив добавок цих видів борошна до пшеничного на автолітичну активність, "число падіння" сумішей та на хід біохімічних процесів під час приготування хлібного тіста. Enzymatic activity of flour out of seeds of soy, peas, lupine and their malts has been investigated. The influence on the autolytic activity, "falling number" of the mixture and biochemical processes in the preparation of bread dough of additives out of these types of flour to wheat flour has been investigated.uk-UKантипоживні речовиниsubstances without nutritional valueферментиборошно з солоду бобовиххлібобулочні виробиenzymesflour out of legume maltbaked productsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиФерментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодівArticle