Актуальні питання впровадження ERP-систем на вітчизняних підприємствах в сучасних ринкових умовах господарювання - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Лисенко, Валентин В. (My University, 2012)
В сучасних ринкових умовах зростання вимог до конкурентоспроможності продукції призвело до необхідності підвищення ефективності діяльності промислового підприємства. In current market conditions, growth requirements for competitiveness led to the need to improve the efficiency of industrial enterprises.
Keywords: ERP-системи; підприємство; автоматизація; ERP-systems; enterprise; automation; кафедра економіки праці та менеджменту