Попов, Володимир ДмитровичСінат-Радченко, Дмитро Євгенович2013-12-052013-12-051971Попов, В. Д. Числа Прандтля чистих цукрових розчинів / В. Д. Попов, Д. Є. Сінат-Радченко // Харчова промисловість. – 1971. – № 13. – С. 40–42.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11817Наведено діаграму, за якою можна знайти значення чисел Прандтля чистих цукрових розчинів в інтервалі температур від 10 до 140 С і концентрацій від 0 до 90 %. Показано, як знайти число Прандтля нечистого (виробничого) цукрового розчину, якщо відома його в'язкість. Shows a diagram that I can find the numbers Prandtl pure sugar solutions in the temperature range from 10 to 140 C and concentrations from 0 to 90%. We show how to find the number Prandtl unclean (production) sugar solution, if you know its strength.otherцукрові розчиниsugar solutionsконцентраціяconcentrationкафедра теплоенергетики та холодильної технікиЧисла Прандтля чистих цукрових розчинівArticle