Формування лояльних стосунків із клієнтами у сфері нематеріального виробництва - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2015)
Розглянуті основні підходи до формування лояльних стосунків зі споживачами в сфері послуг. Враховані особливості продукту нематеріального виробництва. Визначені головна мета та дії фірми щодо формування споживчої лояльності, а також фактори суб’єктивної дії з боку споживача. Окреслений механізм формування лояльних стосунків із споживачами на основі поєднання зазначених факторів. The paper studies basic approaches and methods, existing point of views to the formation of loyal relationships with clients in the field of intangible production. The specified features of services as of the products of non-material production, such as intangibility, changeability, the facts, that services can't be stored and that they are inseparable from their sources are considered. The main aim and actions of the firms in the sphere of services, which are striving to build loyal relationships with their consumers, taking into account the functional and instrumental parts of service process, are determined.
Keywords: лояльність споживачів; нематеріальне виробництво; loyal client; forming of loyalty; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту