Застосування комплексу психологічної реабілітації та ретриту у готелях сімейного відпочинку - Степура, Вікторія Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2023)
Впродовж війни практично кожен українець відчув на собі страх та його негативний вплив на психологічне здоров'я. Люди постійно відчувають різні емоції, такі як страх, смуток, розгубленість, розпач. Емоційний стан людини напряму впливає на фізичне і психічне здоров’я. Саме тому актуальним є застосування комплексу психологічної реабілітації та ретриту в готелях Україні сімейного типу для покращення самопочуття та душевного спокою гостей. During the war, almost every Ukrainian felt fear and its negative impact on psychological health. People constantly feel different emotions, such as fear, sadness, confusion, despair. A person's emotional state directly affects physical and mental health. That is why the application of a complex of psychological rehabilitation and retreat in family-type hotels in Ukraine is relevant to improve the well-being and peace of mind of guests.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; готельний бізнес; ретрит; відпочинок; hotel business; retreat; rest