Система управління процесом переробки сировини - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2010)
Системи управління з підсистемою підтримки прийняття рішень дозволяє враховувати стан та зміни фізико-хімічних показників сировини під час її зберігання для корекції параметрів системи управління технологічним процесом її переробки з метою отримання продукту високої якості за умови зменшення його собівартості. Control system with the subsystem of support of making decision allows to take into account the state and changes of physical and chemical indexes of raw material at her storage for the correction of parameters of control system by the technological process of his processing with the purpose of receipt of product of high quality on condition of decline of his prime price.
Keywords: система управління; сировина; control system; raw materials; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка