Кравцова, Олена ВалеріївнаСкорченко, Тетяна Анатоліївна2012-06-272012-06-272010Кравцова, О. В. Удосконалена технологія иготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном "FIBREGAM"/ О. В. Кравцова, Т. А. Скорченко // Молокопереробка. - К.: ТОВ СЕЕМ, 2010. - № 3 (54). – C. 10-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1924Досліджено технологію виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam». Визначені показники якості збагаченого йогуртного напою в залежності від технологічних регламентів його виготовлення.Study the technology of fermented drink with fortified food fiber "fibregam" Defined quality indicators fermented enriched drink based on technological requirements of its production.otherйогуртний напійtechnology yohurtnyy drinkкисломолочний напійтехнологіяхарчове волокно «фіброгам»food fiber "fibregam"Удосконалена технологія виготовлення йогуртного напою збагаченого харчовим волокном «fibrеgam»milk drinkArticle