Дослідження пакетів програмних модулів для ідентифікації динамічних об’єктів - Грибков, Сергій Віталійович; Логвин, Тетяна Вікторівна; Харкянен, Олена Валеріївна (My University, 2015)
Досліджено пакети програмних модулів для ідентифікації динамічних об’єктів, що забезпе- чують зберігання відносно простих програмних модулів для автоматичного формування при- кладних програм. Визначено місця пакетів програмних модулів для перевірки на стаціонарність динамічного об’єкта ідентифікації, а також можливість їх використання для багатократно адаптивних систем ідентифікації. Наведено та описано структуру пакета програмного модуля для ідентифікації динамічних об’єктів. Software packages for identifying dynamic objects that provide storage of relatively simple software modules for the automatic generation of application programs are explored. The places of packages of software modules for checking the stationary nature of the dynamic object of identification, as well as the possibility of their use for multiple adaptive identification systems are determined. The structure of a program module package for the identification of dynamic objects is described and described.
Keywords: пакети програмних модулів; ідентифікація; динамічні об’єкти; моделювання; управління; система; параметри моделі; виробничою діяльністю; методи та алгоритми; система підтримки прийняття рішень; software modules packages; identification; dynamic objects; modeling; management; system; model parameters; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки