Економіка енергетики та організація виробництва - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2012)
Конспект лекцій призначений для вивчення основних принципів і методичних підходів до економіки підприємства з урахуванням особливостей енергетичної галузі, організації виробництва на підприємстві, набуття навичок організації, планування виробничими процесами, функціонування виробничих систем, організації управління виробничою інфраструктурою підприємства. За змістом він дає основи знань та практичні навички з розв’язання організаційних та економічних програм у сфері енергетичного виробництва і може використовуватися для вивчення питань економіки, організації, планування виробництва студентами як економічних спеціальностей, так і всіх інших, що вивчають економічні дисципліни.
Keywords: енергетичне виробництво; управління підприємством; економіка енергетики; організація виробництва; енергетична безпека; экономика энергетики; организация производства; энергетическая безопасность; энергетическое производство; управление предприятием; economy of energy; production organization; power security; power production; enterprise's management; кафедра маркетингу