Пельмені «Соковиті»(Патент на корисну модель № 55131) - Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Романова, Оксана Олександрівна; Давидюк, Анна Іванівна (My University, 2010)
Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, борошно, цибулю ріпчасту свіжу, кухонну сіль, цукор-пісок, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять пшеничну клітковину 1,26-2,52% та жиро-білкову емульсію 2,52-5,04 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork bold, pork fat, egg products, flour, onion fresh, table salt, sugar, black pepper, which are characterized in that it additionally contains wheat fiber 1,26-2,52% and fat-protein emulsion 2,52-5,04%.
Keywords: пельмені; яловичина; свинина; пшенична клітковина; жиро-білкова емульсія; ravioli; beef; pork; wheat fiber fat-protein emulsion; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів