Деформованість української мови в сучасних умовах в Україні - Климчук, Діана Юріївна (My University, 2014)
Показано рівень деформованості української мови в сучасних умовах. На прикладі Т. Шевченка показано, якою може бути наша рідна мова, як він розкрив багатство української мови, вдосконалив граматичну будову та стилістичні засоби. Showing the level of deformation of the Ukrainian language in the modern world. In the example shown Shevchenko, which can be our native language, as he revealed the richness of the Ukrainian language, improved grammatical structure and stylistic means.
Keywords: письменник; українська мова; Тарас Шевченко; Ukrainian language; Taras Shevchenko; writer