Гнатюк, Максим Валерійович2024-03-062024-03-062023Гнатюк, М. В. Організація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Гнатюк Максим Валерійович ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2023. – 102 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42003ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясна сировинаконтроль якостіготова продукціятараустаткуванняпельменізаморожені напівфабрикатиковбасні виробим’ясопродуктиобробка сировинияловичинасвининаОрганізація виробництва м’ясопродуктів у ковбасному цеху ТОВ «Поділля-м’ясо», з впровадженням асортименту пельменівOther