Вплив соціального іміджу країни на розвиток туристичного бізнесу - Сологуб, Юрій Іванович; Віркун, Олександр Миколайович (My University, 2021)
Імідж держави на міжнародній арені формується завдяки діловим зв'язкам, шляхом культурного обміну (театр, музеї, виставки, кіно, музика), а також через засоби масової інформації, що є найбільш потужним і дієвим фактором формування уявлення про країну.

The image of the state on the international arena is formed thanks to business ties, through cultural exchange (theatre, museums, exhibitions, cinema, music), as well as through the mass media, which is the most powerful and effective factor in forming the image of the country.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; імідж; туризм; країна; image; tourism; country