Ромоданова, Валентина ОлександрівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаКарпович, Микола СергійовичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПухляк, Анастасія Григорівна2013-03-202013-03-201998Патент 24638 UA, МПК A 23С 9/18 Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром / Ромоданова В. О., Скорченко Т. А., Карпович М. С., Кочубей О. В., Пухляк А. Г. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 97063343 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 30.10.1998, Бюл. № 5, 1998 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6970Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром передбачає використання сухого пектинового порошку, що забезпечує екстрактивну частку сухих екстрактивних речовин 5-5,7% в готовому продукті. Method of manufacturing pektynovmisnoho sweetened condensed milk is to use dry pectin powder that provides extractives fraction of dry extractives 5-5,7% in the finished product.otherзгущені молочні консервиcondensed canned milkпектиново-цукровий сиропpectin-sugar syrupнаповнювачfillerпектиновий порошокpectin powderкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24638)Other