Осадчук, Оксана Павлівна2014-06-272014-06-272012Осадчук, О. П. Впровадження системи НАССР – основа виготовлення якісних та безпечних продуктів харчування / О. П. Осадчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма та матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15733otherякість харчових продуктівсистема НАССРуправління якістюякість продукціїпідприємствоquality of foodHACCP systemquality managementquality of productsenterpriseкафедра економіки праці та менеджментуВпровадження системи НАССР – основа виготовлення якісних та безпечних продуктів харчуванняThesis