Використання принципів маркетингу в стилі ДАО в діяльності ПАТ «Орлан» - Лобастова, Т. М.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2014)
Розглядається застосування принципів ДАО в маркетинговій діяльності підприємства. The application of the principles of DAO in the marketing of the company.
Keywords: маркетинг; стиль ДАО; потреби споживачів; marketing; DAO style; needs of consumers; кафедра маркетингу