Сфера і принципи комп’ютеризації управління витратами - Кутас, Олена Олександрівна; Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2001)
Розглядаються принципи комп’ютеризації управління витратами. Considered the principles of the computerization cost management.
Keywords: управління витратами; комп’ютеризація; принципи; cost management; computerization; principles; кафедра економіки праці та менеджменту