Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік - Михайлов, Богдан Володимирович (My University, 2023)
Для успішного функціонування ресторану важливо слідкувати за ресторанними трендами. Це дозволяє ресторану відрізнятися від інших закладів та пропонувати своїм клієнтам нові, свіжі та цікаві ідеї. Слідкування за ресторанними трендами може допомогти ресторану збільшити свою популярність серед клієнтів, а відповідне використання трендів може зробити ресторан більш привабливим для нових гостей та збільшити рівень задоволення постійних.
Keywords: тренди; продукти; технології; стандарти; заклади харчування; trends; restaurants; technologies; standards; products