Михайлов, Богдан Володимирович2023-12-202023-12-202023Михайлов, Б. Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік / Б. Михайлов // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник тез доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, 12 жовтня 2023 р., м. Львів. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 99–102https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41822Для успішного функціонування ресторану важливо слідкувати за ресторанними трендами. Це дозволяє ресторану відрізнятися від інших закладів та пропонувати своїм клієнтам нові, свіжі та цікаві ідеї. Слідкування за ресторанними трендами може допомогти ресторану збільшити свою популярність серед клієнтів, а відповідне використання трендів може зробити ресторан більш привабливим для нових гостей та збільшити рівень задоволення постійних.ukтрендипродуктитехнологіїстандартизаклади харчуванняtrendsrestaurantstechnologiesstandardsproductsСучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рікThesis