Аналіз методів визначення теплового навантаження для систем HVAC&R - Кривошеєв, Максим Олександрович; Грищенко, Роман Володимирович (My University, 2024)
У сучасному світі розрахунок теплового навантаження для систем опалення та охолодження будівель є ключовим етапом у процесі ітераційного проектування HVAC&R. Вибір відповідної потужності системи починається з глибокого розуміння методів оцінки навантаження на опалення та охолодження приміщення. Проведений систематичний аналіз академічних джерел, які охоплюють дослідження протягом останніх століть. Визначено переваги та обмеження цих підходів у контексті вимірювання теплового навантаження на системи опалення та охолодження будівель.
Keywords: кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; ітераційне проектування; система опалення; кондиціювання будівель