Роль «Укркондоб’єднання» у становленні кондитерської промисловості України 30-х років ХХ ст. - Коцюбанська, Ольга Олександрівна (My University, 2013)
Тези присвячені розвитку кондитерської промисловості за часів сталінської індустріалізації, зокрема ролі «Укркондобєднання» у відбудові та модернізації галузі. Abstracts are devoted to the development of the confectionery industry in the time of Stalin's industrialization, such as "Ukrkondobyednannya" in the reconstruction and modernization of the industry.
Keywords: сталінська індустріалізація; монополія; обладнання; відбудова; модернізація; stalin's industrialization; monopoly; equipment; reconstruction; modernization; кафедра гуманітарних дисциплін