Спосіб зменшення похибки нелінійності характеристик перетворення первинних вимірювальних перетворювачів - Рішан, Олександр Йосипович (My University, 2015)
Ефективність функціонування сучасної інтегрованої автоматизованої системи управління залежить від метрологічного забезпечення її нижнього рівня, яке забезпечує надходження необхідної інформації в мікропроцесорний контролер системи про стан об’єкта, що автоматизується, з необхідною точністю.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; перетворювач магнітопружний; лінеаризація; конденсаторний перетоворювач