Розвиток особистого бренду в Інтернеті - Гулак, Наталія Олександрівна; Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2023)
Визначено ключові етапи формування ідентичності та відмінності бренду. Окреслено важливі моменти щодо розроблення назви та особливого стилю логотипу при створенні власного бренду. Досліджено роль упаковки у формуванні ідентичності бренду в підсвідомості покупця

The key stages of the formation of brand identity and distinctiveness have been determined. Important points regarding the development of the name and special style of the logo when creating your own brand are outlined. The role of packaging in the formation of brand identity in the buyer's subconscious has been studied
Keywords: кафедра маркетингу; онлайн-брендинг; онлайн-маркетинг; логотип; фірмовий стиль; упаковка; online branding; online marketing; logo; corporate identity; packaging