Особливості маркетинг-міксу у галузях та сферах діяльності - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
Досліджується специфіка маркетингового комплексу у різних сферах діяльності, включаючи сферу послуг. The paper examines specificities of marketing complex in different spheres of activity, including the sphere of services.
Keywords: маркетинг-мікс; маркетинг у галузях та сферах діяльності; додаткові елементи маркетинг-міксу; marketing-mix; marketing in spheres of activity; additional elements of marketing-mix; кафедра маркетингу