Дорохович, Вікторія Віталіївна2018-01-152018-01-152015Дорохович, В. В. Цукровий діабет, розроблення і збільшення виробництва кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет – актуальні завдання кондитерської галузі / В. В. Дорохович // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. – С. 23–27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26542Проведено аналіз кількості хворих на цукровий діабет в світі та визначено ймовірне збільшення їх кількості. Розроблено ряд борошняних кондитерських виробів з застосуванням цукрозамінників поліолів. Визначено їх глікемічний індекс і калорійність. It has been conducted the analysis of the number of diabetics in the world and identified the likely increase of their number. It has been developed a number of pastry products with the use of sweeteners polyols. It has been determined their glycemic index and calorie content.uk-UKцукровий діабетборошняні кондитерські виробикалорійністьглікемічний індексцукрозамінниккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівdiabetespastrycalorific valueglycemic indexsweetenerЦукровий діабет, розроблення і збільшення виробництва кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет – актуальні завдання кондитерської галузіOther