Дієтичні добавки і їх роль в житті спортсмена - Долиніна, Мила Милківна (My University, 2020)
Дієтичні добавки до їжі (ДД) - композиції натуральних (або ідентичних натуральним) біологічно активних речовин, призначених для безпосереднього прийому з їжею або введення до складу харчових продуктів з метою збагачення раціону окремими харчовими або біологічно активними речовинами та їх комплексами. Вони являють собою засоби рослинного, тваринного і мінерального походження, які покращують спортивну форму, збільшують фізичну силу, витривалість, концентрацію уваги і працездатність, діючи в організмі м'якше, ніж лікарські засоби і мають набагато менше побічних явищ .Additives to "DD) - natural (abo"personal natural) ologies, The ministry of animals has been introduced to the warehouse of the khacho-bov products. The stench is a snous of grown, twain-mynaral, Yak to paint the sporting form, the greatest power, the vitrival, the end-centering of the ouhagi, the sadness, the juchi in the organ of the m'yakshe, the false lakarsyk, the additions of the nabagato menshe.
Keywords: спортсмени; дієтичні добавки; athletes; supplements; кафедра фізичного виховання