Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.090200 «Обладнання переробних і харчових виробництв», 6090200 «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості», 6090200 «Машини і технологія пакування», 6090200 «Машини і технологія переробки використання упаковки» - Ковальчук, Інна Володимирівна (НУХТ, 2012)
В програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.
Keywords: економіка; підприємство; ресурси; результати; розподіл годин; форма контролю; іспит; economics; enterprise; resources; results; division of hours; form of control; exam; кафедра економіки і права