Ковальчук, Інна Володимирівна2012-12-272012-12-272012Ковальчук, І. В. Економіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.090200 «Обладнання переробних і харчових виробництв», 6090200 «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості», 6090200 «Машини і технологія пакування», 6090200 «Машини і технологія переробки використання упаковки» / І. В. Ковальчук. – Київ : НУХТ, 2012. – 22 c.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5127В програмі подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, рекомендована література як основна, так і додаткова.otherекономікапідприємстворесурсирезультатирозподіл годинформа контролюіспитeconomicsenterpriseresourcesresultsdivision of hoursform of controlexamкафедра економіки і праваЕкономіка підприємства: Програма навчальної дисципліни напряму підготовки 6.090200 «Обладнання переробних і харчових виробництв», 6090200 «Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості», 6090200 «Машини і технологія пакування», 6090200 «Машини і технологія переробки використання упаковки»Learning Object