Марков, Владислав Тарасович2021-06-022021-06-022020Марков, В. Т. Модернізація ковбасного цеху ТОВ "АПК-Інвест", з впровадженням виробництва напівфабрикатів різних асортиментних груп : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Тарасович Марков ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2020. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34246otherсировинаяловичинасвининавиробництвоковбаснісолені виробипосічені напівфабрикатипельменітехнологіярозрахунокобладнаннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМодернізація ковбасного цеху ТОВ "АПК-Інвест", з впровадженням виробництва напівфабрикатів різних асортиментних групOther