Проблеми розвитку вітчизняного ринку молока і молочних продуктів - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2020)
Проаналізовано вітчизняний ринок молока і молочних продуктів. Розглянуто основні проблеми розвитку галузі. Здійснено аналіз експортно-імпортної політики, а також споживчих переваг на ринку. Обґрунтовано умови покращання ситуації в галузі. The domestic market of milk and dairy products is analyzed. The main problems of industry development are considered. An analysis of export-import policy, as well as consumer preferences in the market. The conditions for improving the situation in the industry are substantiated.
Keywords: кафедра маркетингу; вітчизняний ринок молока; скорочення виробництва; імпорт; експорт; якість сировини; сезонність виробництва молока; domestic milk market; reduction of production; imports; export; quality of raw materials; seasonality of milk production