Англійська мова: Методичні вказівки до практичних занять для студентів І-ІІ курсів спец. 7.050100 «Облік і аудит» напряму «Економіка і підприємництво» денної та заочної форми навчання - Авраменко, Ольга Петрівна; Березовська, Ольга Владиславівна; Шапран, Людмила Юліївна; Остапченко, Наталія Миколаївна; Куниця, Людмила Іванівна; Ревуцька, Ганна Олександрівна (My University, 2003)
Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів в професійній сфері в усних продуктивних видах діяльності (говоріння) та у процесі писемної продуктивної діяльності (письмо) на матеріалі оригінальних текстів професійної тематики (облік і аудит).

Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in occupational domain in oral production (speaking) and in written production (writing) using original business and professional texts (accounting and audit).
Keywords: бухгалтерський облік; фінансова звітність; баланс; прибутки; втрати; accounting; working capital; financial reporting; balance sheet; income; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації