Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКовбаса, Володимир МиколайовичВікулова, Карина2018-05-312018-05-312018Ковтун, А. В. Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів / А. В. Ковтун, В. М. Ковбаса, К. Вікулова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 177.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27556Проведено розрахунок енергетичної цінності формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів.uk-UKенергетична цінністьчіпсивисівкикріопорошкиэнергетическая ценностьчипсыотрубикриопорошкиеnergy valuechipsbrancryopresourcesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиЕнергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачівThesis