Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів - Ковтун, Аліна Володимирівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Вікулова, Карина (My University, 2018)
Проведено розрахунок енергетичної цінності формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів.
Keywords: енергетична цінність; чіпси; висівки; кріопорошки; энергетическая ценность; чипсы; отруби; криопорошки; еnergy value; chips; bran; cryopresources; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи