Бандуренко, Галина МихайлівнаХомічак, Любомир МихайловичПисарєв, Максим Григорович2015-03-312015-03-312010Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19961Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.otherлимонна кислотааскорбінова кислотаповидлоцукровий бурякascorbic acidcitric acidjamsugar beetкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняПовидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)Other