Управління інвестиційними проектами підприємства на основі ціннністно-орієнтованих підходів - Керанчук, Тетяна Львівна; Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2016)
У статті розглянуто особливості оцінки ефективності інвестиційних проектів підприємства на основі показників економічної (EVA) та ринкової доданої вартості (MVA) та викладено авторське бачення оцінки впливу економічної доданої вартості на ринкову вартість компанії. This article explains especially evaluation of investment projects of the enterprise on the basis of economic value added (EVA) and market value added (MVA). It sets out the author's vision of the to assess the impact of the economic value added to the market value of the company.
Keywords: економічна додана вартість; ринкова додана вартість; ринкова вартість компанії; інвестиційний проект; economic value added; market value added; the market value of the company; investment project; кафедра економіки і права