Удосконалення системи мотивації на підприємстві - Мороз, Ярослав Андрійович (My University, 2014)
Поняття мотивації тісно зв’язано з проблемою управління персоналом. The concept of motivation is closely linked with the problem of personnel management.
Keywords: мотивація; підприємство; праця; motivation; enterprise; labor