Матко, Світлана ВасилівнаМельник, Людмила Миколаївна2012-09-112012-09-112010Матко, С. В. Дослідження фізико-хімічних показників обробленого палигорськітом яблучного соку / С. В. Матко, Л. М. Мельник // Харчова промисловість. – 2010. – № 9. – С. 70–73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2465Досліджено фізико-хімічні показники очищеного палигорськітом яблучного соку за підібраними методиками. Встановлено вміст осаду, вуглеводів, розчинних сухих речовин, аскорбінової кислоти, величини кольоровості, титрованої та активної кислотностей в очищеному палигорськітом яблучному соку.otherфізико-хімічні властивостіяблучний сікадсорбційне очищенняпалигорськітфизико- химические свойстваяблочный сокадсорбционная очисткапалыгорскитphysical and chemical propertiesapple juiceadsorption cleaningpaligorscitкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняДослідження фізико-хімічних показників обробленого палигорськітом яблучного сокуArticle