Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаЗагорська, Катерина СергіївнаКравчук, Надія Миколаївна2020-12-172020-12-172019Деклараційний патент на корисну модель № 137456 UA МПК (2019.01) A23C 23/00. Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Загорська К. С., Кравчук Н. М. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2019 03039 ; заявл. 28.03.2019 ; опубл. 25.10.2019, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32388Склад низькокалорійного білкового десерту, що включає яблучне пюре, сухий яєчний білок, підсолоджувач, який відрізняється тим, що до його вмісту як підсолоджувач входить мальтодекстрин ДЄ10-12 та додатково входить сироватка молочна та пюре з садової горобини. The composition of a low-calorie protein dessert, including applesauce, egg white powder, a sweetener, which differs in that it contains DE10-12 maltodextrin as a sweetener and additionally includes whey and puree from garden rowan,білковий десертсадова горобинапідсолоджувачяблучне пюремальтодекстринсироватка молочнаprotein dessertapplesaucesweetenermaltodextrinwheygarden mountain ashкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 137456)Technical Report