Удосконалення технології крохмальної патоки-екстракту на обладнанні пивоварних заводів - Мінченко, Ірина Михайлівна (My University, 2004)
Крохмальна патока-екстракт є продуктом переробки зернових культур і може використувуватись як основна сировина при виробництві кондитерських виробів, напоїв, продукції консервного виробництва та ін. Starch syrup-extract is a product of the processing of cereals and can vykorystuvuvatys as the main raw material for production of confectionery, beverages, production of canning, etc.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; патока-екстракт; упарювання сусла; вакуум-апарат