Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСупруненко, І. О.2013-03-132013-03-132009Скорченко, Т. А. Морозиво з глюкозо-фруктозним сиропом / Т. А. Скорченко, Т. Г. Осьмак, І. О. Супруненко // Харчова і переробна промисловість. – 2009. – № 7-8. – С. 24-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6803Розроблена технологія морозива з цукрозамінником – глюкозо-фруктозним сиропом та сиром кисломолочним знежиреним. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники розробленого виду морозива. Досліджено динаміка зміни якісних показників морозива протягом гарантованого терміну зберігання. The technology of ice cream with sweetener - glucose-fructose syrup, nonfat yogurt and cheese. Defined organoleptic and physico-chemical characteristics of the developed type of ice cream. The dynamics of changes in quality indicators cream for a guaranteed shelf life.uk-UKморозивоice creamглюкозо-фруктозний сиропglucose-fructose syrupсир кисломолочний знежиренийnonfat acidic cheeseкафедра технології молока і молочних продуктівМорозиво з глюкозо-фруктозними сиропамиArticle