Дистанційна освіта – закономірний процес розвитку та адаптації вищої освіти до сучасних умов - Левицька, Надія Миколаївна (My University, 2021)
Розглянуто актуальні питання викладання та вивчення гуманітарних дисциплін у технічних і технологічних ЗВО, роль цих дисциплін у формуванні світогляду сучасного майбутнього фахівця, а також гуманітарні виховні аспекти у викладанні загальнонаукових, технічних та технологічних дисциплін в умовах дистанційного навчання.
Keywords: вища освіта; дистанційна освіта; гуманітарна освіта; кафедра гуманітарних дисциплін