Обгрунтування доцільності зміни будови м'ясорізальних вовчків - Осипенко, Вікторія Ігорівна; Філімонова, Н. В.; Хом'як, А. В.; Некоз, Олександр Іванович (My University, 2014)
М'ясорізальні вовчки, як відомо, входять до складу технологічних ліній майже усіх м'ясопереробних підприємств. Ці машини відрізняються відносною простотою конструкції, надійністю та зручністю в експлуатації. Але одним з актуальних питань розвитку цих машин залишається підвищення їх питомої продуктивності. Meat cutting tops are known to make up the production lines almost all meat processing plants. These machines are characterized by the relative simplicity of design, reliability and ease of use. But one of the current issues of these machines is increasing their relative performance.
Keywords: продуктивність; м'ясопереробні підприємства; м'ясорізальні вовчки; meat cutting tops; performance; meat processing companies