Чисельне дослідження динаміки пари в гріючій камері вакуум — апарату ВАЦМ-60 - Погорілий, Тарас Михайлович; Дмитренко, Ігор Михайлович (My University, 2012)
Однією з основних задач цукрового виробництва залишається отримання високоякісного цукру в процесі кристалізації в вакуум-апаратах з мінімальними енерговитратами, тому необхідно продовжувати роботи по інтенсифікації процесів тепло — і масообміну в апаратах періодичної дії. One of the main tasks of sugar production remains the production of high quality sugar in the process of crystallization in a vacuum apparatus with minimal power consumption, so it is necessary to continue work on the intensification of the processes of heat and mass transfer in the apparatus of periodic action.
Keywords: кристалізація; вакуум-апарат; динаміка; гріюча камера; цукрове виробництво; crystallization; vacuum apparatus; dynamics; heating chamber; sugar production; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування