Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання - Стрілець, Ірина Петрівна (My University, 2016)
Дисертація присвячена актуальним проблемам кондитерської промисловості –удосконаленню технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю холодного набухання. Вивчено функціонально-технологічні властивості різних видів модифікованого крохмалю. Встановлено, що при розробці та удосконаленні технології виробництва бісквітних напівфабрикатів доцільно використовувати модифікований крохмаль холодного набухання. The diesis is devoted to actual problems of confectionery industry - improving technology' of semi-finished biscuits using modified starches" types of cold swelling. There were studied functional and technological properties of different types of modified starches. It was found out that by die development and improvement of production technology of semi-finished biscuits is advisable to use cold swelling modified starches.
Keywords: гідроколоід; бісквітні напівфабрикати; модифікований крохмаль; modified starch; biscuit semi-finished products; hydrocolloid