Склад емульсій білково-жирових продуктів для раціонів військовослужбовців - Поліщук, Галина Євгеніївна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Устименко, Ігор Миколайович (My University, 2016)
У раціонах харчування військовослужбовців важливою складовою є продукти на молочній основі, які забезпечують організм білками, жирами, мінеральними елементами та вітамінами. An important component in the diets of military are dairy-based products that provide the body with proteins, fats, minerals and vitamins.
Keywords: кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів; емульсії; білково-жирові продукти; раціон військовослужбовців; молочні продукти; emulsion; protein and fatty foods; ration soldiers; dairy products