Цаплан, Ірина Віталіївна2021-09-232021-09-232021Цаплан, І. В. Використання продуктів переробки льону з метою покращення жирно кислотного складу та біологічної цінності хлібобулочних виробів з впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу в місті Нововолинськ Волинської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Віталіївна Цаплан ; наук. керівник Юлія Вікторівна Бондаренко. – Київ, 2021. – 187 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35606otherнасіння льонухліб Веггі Ферментохліб Багатозерновийпшеничне борошнохліб Домашній з льномбулка Болокафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання продуктів переробки льону з метою покращення жирно кислотного складу та біологічної цінності хлібобулочних виробів з впровадженням розробленого виробу в проєкті хлібозаводу в місті Нововолинськ Волинської областіOther