Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого - Шпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор Серафімович (My University, 2009)
Наведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.

An advantage of glucose-fructose syrup in the production of condensed thermally processed milk. Developed recipes condensed milk with heat-treated glucose-fructose syrup with varying hydrocarbon composition.
Keywords: згущене термічно оброблене молоко; цукрозамінники; глюкозо-фруктозні сиропи; моноцукри; condensed thermally processed milk; sweeteners; glucose-fructose syrup; monosaccharides; кафедра технології молока і молочних продуктів