Шпачук, Людмила ВолодимирівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаПухляк, Анастасія ГригорівнаБогданов, Єгор Серафімович2012-06-272012-06-272009Шпачук, Л. В. Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого / Л. В. Шпачук, Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Є. С. Богданов // Молочное дело. – 2009. - № 9. – С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1926Наведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.An advantage of glucose-fructose syrup in the production of condensed thermally processed milk. Developed recipes condensed milk with heat-treated glucose-fructose syrup with varying hydrocarbon composition.otherзгущене термічно оброблене молокоцукрозамінникиглюкозо-фруктозні сиропимоноцукриcondensed thermally processed milksweetenersglucose-fructose syrupmonosaccharidesкафедра технології молока і молочних продуктівВикористання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленогоArticle