Внутрішньокапілярна дифузія вологи зерна як фактор управління міжфазовим вологообміном - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2014)
Виділено ряд факторів впливу на енергію внутрішньої дифузії вологи капілярно-пористих колоїдних тіл, теоретично обґрунтовано та експериментально доведено можливість управління ними, отримано математичне описання управління окремими факторами впливу на енергію внутрішньої дифузії вологи встановленими способами.
Keywords: зерно; вологообмін; внутрішньокапілярна дифузія; grains; moisture exchange; intracapillary diffusion; кафедра технології зберігання і переробки зерна