Новий природний матеріал для фільтрування води у виробництві безалкогольної та алкогольної продукції - Олійник, Світлана Іванівна; Чмуневич, Павло Федорович; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2015)
На основі проведених досліджень можна зробити висновок щодо ефективності застосування досліджуваного природного фільтрувального матеріалу - обсидіану під час фільтрування води для виробництва напоїв. Based on the studies we can conclude on the efficacy of the investigational natural filtering material - obsidian while filtering water to produce beverages.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; алкогольні напої; фільтрування води; безалкогольні напої; water filtration; soft drinks; alcohol beverages