Ресурсозберігаюча технологія брагоректифікації при виробництві спирту етилового - Бондар, Микола Васильович; Куц, Анатолій Михайлович; Шиян, Петро Леонідович (My University, 2017)
Монографія містить наукові дослідження авторів у галузі техніки та технологій. Може бути корисною для інженерів, керівників та інших працівників підприємств та організацій, а також викладачів, претендентів, аспірантів, магістрантів та студентів вищих навчальних закладів. The monograph contains the scientific research of the authors in the field of technology and technologies. May be useful for engineers, managers and others employees of enterprises and organizations, as well as teachers, applicants, graduate students, undergraduates and students of higher educational institutions.
Keywords: брагоректифікація; спирт етиловий; ресурсозберігаюча технологія; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства