Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-02-092015-02-092014Патент на винахід № 107166, Україна A21D 2/00 (2014.01) Спосіб виробництва пісочного печива / Задорожня О. С., Доценко В. Ф., Гавриш А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № a201312992 ; 08.11.2013 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19360Спосіб виробництва пісочного печива відрізняється тим, що в яєчно-жирову емульсію вносять каротиновмісний наповнювач "Морквяний мед" у кількості 6…11 % до маси тіста, а випікання виробів проводять при температурі 160…170 °C. The method of production of shortbread is characterized in that the "Carrot honey" carotene containing supplement is added to the egg and fat emulsion in the amount of 6…11% by weight of the dough and baking of the products is carried out at a temperature of 160-170 ° C.uk-UKпісочне печивоshortbreadкаротиновмісний наповнювачcarotene containing supplementяєчно-жирова емульсіяegg and fat emulsionкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва пісочного печива (Патент на винахід № 107166)Other