Спосіб виробництва пісочного печива (Патент на винахід № 107166) - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2014)
Спосіб виробництва пісочного печива відрізняється тим, що в яєчно-жирову емульсію вносять каротиновмісний наповнювач "Морквяний мед" у кількості 6…11 % до маси тіста, а випікання виробів проводять при температурі 160…170 °C. The method of production of shortbread is characterized in that the "Carrot honey" carotene containing supplement is added to the egg and fat emulsion in the amount of 6…11% by weight of the dough and baking of the products is carried out at a temperature of 160-170 ° C.
Keywords: пісочне печиво; shortbread; каротиновмісний наповнювач; carotene containing supplement; яєчно-жирова емульсія; egg and fat emulsion; кафедра готельно-ресторанної справи