Сопієва, Тетяна АзатівнаФедоренко (Миколів), Тетяна Іванівна2014-06-102014-06-102014Сопієва, Т. Розроблення способу виробництва вітамінізованого йогурту для дитячого харчування / Т. Сопієва, Т. Миколів // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 57–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14933Споживання йогуртів для дітей рекомендовано з 8-місячного віку. В добовому раціоні дітей від 1 до 3 років молоко та кисломолочні продукти повинні складати в середньому 600 мл, а у віці з 3 до 7 років - 200 мл йогурту чи кефіру. Використання вітамінізованих йогуртів у раціонах харчування дітей сприятиме нормальному росту і розвитку, функціонуванню органів і систем, підвищуватиме резистентність організму. Consumption of yogurt is recommended for children from 8 months of age. In the daily diet of children aged 1 to 3 years of milk and dairy products should form an average of 600 ml, and at the age of 3 to 7 years - 200 ml yogurt or kefir. Use fortified yogurt in the diet of children contribute to normal growth and development, and operation of systems will increase resistance.uk-UKдитяче харчуваннявітамінізований йогуртenriched yogurtbaby foodкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення способу виробництва вітамінізованого йогурту для дитячого харчуванняOther