Скрипник, В. О.Фарісєєв, А. Г.Бабанов, Ігор Геннадійович2015-05-262015-05-262015Скрипник, В. О. Дослідження електропровідних властивостей м'яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосу / В. О. Скрипник, І. Г. Бабанов, А. Г. Фарісєєв // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 2. – С. 33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20752Жарені кулінарні вироби з натурального м'яса є однією з найбільш популярних страв серед відвідувачів закладів ресторанного господарства. Однак традиційне обладнання для їх приготування характеризується низькою енергоефективністю, а сам процес жарення відрізняється значною тривалістю та втратами в масі готових виробів. The fried ready-to-serve foods from natural meat are one of the most popular foods among the visitors of establishments of restaurant economy. However characterized a traditional equipment for their preparation is low energoefektivnistyu, and the process of frying differs considerable duration and losses in-bulk the finished products.otherм'ясоприготуванняелектроосмосвластивостіelectro-osmosepreparationspropertiesmeatкафедра мехатроніки та пакувальної технікиДослідження електропровідних властивостей м'яса під час двостороннього жарення в умовах електроосмосуArticle